Cabinetul nostru este un cabinet de avocatura organizat si inregistrat in conformitate cu legea romana si prevederile UNBR.

Oferim clientilor nostri asistenta juridica la standarde profesioniste in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial (inclusiv dreptul asigurailor), dreptului familiei, dreptului muncii, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instatelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.

Suntem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Cabinetul noastru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in a caror solutionare am fost angajati de catre clientii nostrii.

Cabinetul noastru este in masura sa-si consileze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sunt negociate de catre parti, pana la momentul semnarii acestuia, garantand asistenta juridica adecvata, competenta si imediata. Totodata, oferim clientilor nostrii asistenta juridica inca din fazele incipiente ale cauzelor penale sau litigiilor familiare (urmarire penala, divorturi, partaj judiciar, stabilirea paternitatii, stabilirea filiatiei fata de mama/tata, etc).

In desfasurarea activitatii sale specifice, cabinetul noastru are drept ghid urmatoarele valori, principii si standarde etice:

- servicii juridice si asistenta profesionala la cele mai inalte standarde;
- respectarea angajamentelor asumate;
- respect ┼či incredere reciproca;
- confidentialitate.