Onorariile Cabinetului de Avocat- Alina Cornea sunt stabilite in functie de dificultatea, amploarea sau durata cazului dumneavoastra.

Onorariile pot fi:

-onorarii orare - sunt stabilite pe ora de lucru, respectiv o suma fixa de unitati monetare cuvenita pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o prestam pentru dumneavoastra;

-onorarii fixe (forfetare) - constau intr-o suma fixa cuvenita pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care il prestam sau, dupa caz, le prestam pentru dumneavoastra; aceste onorarii se datoreaza indiferent de rezultatul obtinut prin prestarea serviciilor profesionale; se pot fixa si onorarii periodice, inclusiv sub forma forfetara;

-onorarii de succes - in completarea onorariului fixat putem conveni un onorariu de succes, cu titlu complementar, in functie de rezultat sau de serviciul furnizat; onorariul de succes consta intr-o suma fixa sau variabila stabilita pentru atingerea unui anumit rezultat; in cauzele penale, onorariul de succes nu poate fi practicat decat in legatura cu latura civila a cauzei.

Abonamente pentru companii

Orice firma are nevoie de un sprijin legal competent, organizat de regula prin intermediul departamentului juridic. Cabinetul nostru, garanteaza o structura puternica, legala si apara interesele societatii comerciale aparute in eventualitatea unor litigii de munca, fiscale, administrative, comerciale, contractuale, etc.

Negocierile, de obicei, sporesc sansele ca problemele sa se rezolve fara o actiune in justitie, de multe ori partile ajungand, cu ajutorul avocatului, la un final  fericit.

Abilitatea, cunostintele si profesionalismul ne recomanda in fata clientilor drept un cabinet de avocatura cu reputatie, care atunci cand este angajat intr-o actiune, face tot posibilul pentru satisfactia clientului in afaceri.

Serviciul de tip abonament este preferabil, intrucat va asigura o continuitate a legaturii cu avocatul si o reducere a onorariilor negociate pentru asistarea in fata instantelor si autoritatilor competente.

La cerere, onorariile pot fi formate din combinarea criteriilor enuntate mai sus.

Stabilirea onorariilor mai depinde de urmatoarele elemente:

-timpul si volumul de munca solicitata pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de dumneavoastra;

-natura, noutatea si dificultatea cazului;

-importanta intereselor in cauza;

-imprejurarea ca acceptarea mandatului acordat de dumneavoastra impiedica acceptarea unui alt mandat, din partea unei alte persoane, daca aceasta imprejurare poate fi constatata de dumneavoastra fara investigatii suplimentare;

-conlucrarea cu experti sau alti specialisti impusa de natura, obiectul, complexitatea si dificultatea cazului;

-constrangerile de timp in care suntem obligati de imprejurarile cauzei sa actionam pentru a asigura servicii legale performante.